Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD.

Bedrijfsprofiel

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd houdt nooit op ontwikkelend innovatieve nieuwe processen, helpend klanten en leveranciers problemen oplossen en werkend met partners om efficiency en winsten te maximaliseren. Om dit te bereiken, investeren wij zwaar in technologie, zijn onze grondstoffen milieuvriendelijk, is ons testmateriaal overzicht, worden onze producten gekenmerkt met optimale combinatie van prijs en prestaties; maar het belangrijkst van allen, de werknemers van de Zijdeweg is onze grootste activa en een essentieel voordeel aan onze klanten. Zij zijn goedgetraind, toegewijd, en 100% concentreerde zich bij het leveren van kwaliteitsproducten en de diensten aan onze klanten.
De belofte van de zijdeweg moet onze klanten met eerste de verwerkingsmachine van het kwaliteitsvoedsel en diensten dienen helpen tot de wereld een gezondere, schonere en veiligere plaats maken. Wij zijn trots om met u te delen hoe wij de geest van deze belofte aan het leven brengen en met uw commentaren en vragen instemmen.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Opgezet in 2009, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer wordt de Dienstenco., Ltd gevestigd in China. De fabrieksdekking over 3000㎡ met het werken van meer dan 400 werkende personeelsleden. Wij hebben ons eigen onderzoek en ontwikkelingscentrum. De hoofdproducten zijn Aardappel Chips Making Machine, Automatische Doughnut Makend Machine, Fruit en Plantaardige Drogere Machine, Eiwitbar Makend Machine, Cornflakesproductielijn, Plantaardige Wasmachine ect.

 

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD.
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD.
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 400~500

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%